BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har svårighet att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare skilda frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor erhåller en spelare olika tips på diverse matcher och odds som kan engagera en.

BetFred

BetFred har en hemsida som erbjuder spel på olika event från åtskilliga länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket trivial och fräsch och gör det genomförbart för spelare att hitta det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som avsikt att tillhandahålla sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flera spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom flera stora ligor från olika Europeiska länder. BetFred erbjuder även sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala samt mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att starta ditt spelande hos BetFred är det bara att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några få minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många sätt att utföra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver stöd alternativt söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem via mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna per dag samt vecka och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred innebär att man kan ta del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; Klicka på denna länk.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan dessutom ta del av är deras assistans vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på nätet.