Bingo FAQ Del IV utav V

I detta Bingo FAQ kommentar beskriver jag en del vad ”Battle of te Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Man antagligen vill prova att spela dem efteråt?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget emellan klubbarna är en community funktion som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelande besökare som köpt biljetter i klubben där den vinnande biljetten köptes.

BEAKTA Om spelarna inhandlar biljetter till samma spel i flertal klubbar, i anledning att lura Slaget mellan Klubbarna funktionen kommer alla biljetter hänföras till klubben vari den första biljetten för spel köptes.

Pris Val
I Batalj mellan Klubbar spel kan var samt en konfigureras annorlunda
Segrande spelande besökare betalas en andel av slaget vid sin förening.

Den totala potten delas mellan spelaren med den segrande biljetten för spel och samtliga övriga besökare som innehar inhandlat biljetter i samma förening (inklusive vinnaren).

Fördelningen emellan de segrande spelande besökare samt alla kvalificerade spelare kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas emellan alla kvalificerade spelande kunder kan vara lika per spelande kunder eller proportionell utifrån insatserna i spel.

Det är mestadels en minimum utbetalning till en lirare i den vinnande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Före spelet börjar

Före Slaget emellan Klubbar spel börjar, kommer alla att få se att Slaget mellan Klubbar spelet är på väg att börja.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett andra Slaget emellan Klubbarna spel, samt de innehar absolut samma pris val kommer info blott att visas endast en gång före den första matchen.

Besegrare
Vid slutet av var art vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om man har vunnit, kommer ditt beteckning att vara högst på listan!

Du kan också bese fullständiga bestyr om din Battle of te Clubs vinnare i din prestation historia.


Vad är Super Spotlight?

“Super Spotlight” är en fortskridande jackpot som är detaljrik för en utsedd Bingo Club.

Super Strålkastare spel kommer att spelas för 1 rad, 2 rader och kåk med Jackpotter tillgängliga genom att vinna en kåk i ett angivet antal som visas i Jackpot-området på anvisad klubb.

Det utsedda antal och biljettpriset kan variera från klubb till förening och kan ändras därför särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att förekomma.

När en jackpot har vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det är ingen enhetlig del i denna Bingo Jackpot samt

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens belopp.

Super Strålkastare Jackpot kan bara vinnas under ett Super Spotlight spel och spelet kommer att inneha det tydligt namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att avskilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett separat Jackpot spel till “Spotlight” samt två besökare är ej anslutna alternativt kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras igenom en procentsats utav insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar efter varje spel.

När en Super Spotlight innehar vunnits kommer det att fyllas på samt beloppet kan fluktuera avhängig på när den specifika klubbens Super Spotlight samt Super Spotlight Jackpot blir engagerad igen.

Nuvarande Super Spotlight Jackpot beloppet visas vanligtvis i Jackpot-området i Bingo klubben när det är tillgängligt för ett visst spel.

Nu har man absolut läst näst sista delen av mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara spännande att kunna.