Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att människor köper skraplotter på internet. Många är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk oberoende livfull. Alla måhända inte skrapar lotter i förhoppning om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Tips om skraplottspel: Klicka på denna länk.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan avstå från en tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt sätt så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en liten högtidlig procedur vid skrapningen. En del skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är väck, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så fort som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott alternativt en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, eller allting samtidigt. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en viss veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller åtminstone hyfsat mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken typ av spelande som helst så är det betydelsefullt att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många människor går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att införskaffa en skraplott online stundtals är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.