Det är mycket lätta bestämmelser i Bingo

Och det är till stor del ett spel där man behöver inneha mycket tur.

Det är enormt mycket som ett lotteri eftersom det är slumpen som väljer bollarna med annorlunda siffror och det tar inte för lång tid tillgängliga kläm på hurdan spelet spelas.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Det är flera annorlunda sorters sätt som Bingo kan spelas på och det är roligt att försöka bilda sej flertal varianter utöver standarsspelen.

Även om vilka variationer man lirar är grunderna desamma samt du kommer att hitta att de alla gäller det viktiga objektet i bingospel – Bingo kortet.

Varje bingobricka är tryckt med ett rutnät som innehåller nummer.

Siffrorna kan vara i intervallet från 1 till 75 alternativt 1 till 90.

Dessa siffror är anordnade i kolumner samt rader.

Det finns en värd alternativt en utropare som ropar siffrorna som dragits på ett slumpmässigt fason samt när ett siffror kallas måste spelarna markera det ropade numret om det visas på deras kort.

Spelaren som främst fullbordar alla tal som utgör ett mall som innehar beslutats innan spel började är vinnare.

Ibland är det mall som måste slutföras bara en rad eller kolumn, ibland ett par rader och alltemellanåt hela kortet alternativt kåk.

Spelet kom till i USA från ett spel som hette Beano vari spelarna täckte nummer som kallades ut med bönor på sina kort.

Nu nyttjar spelarna specialla märkpennor, även kallade duttare att accentuera sina siffror.

Dessa kan vara i någon form alternativt storlek alternativt till och med anpassas.

Några utav dem är självlysande så du kan lira i en farstu som är dunkel samt ändå se dem!

Var spelas Bingo?

I hallar, kasinon, arkader, evenemang som drivs utav välgörenhetsorganisationer, kyrkliga eller idrottsorganisationer, eller på webben.

Det kan spelas utav unga och gamla, och eftersom samtliga kan förstå ramarna så fort har det absolut blivit ett spel för alla.

Det finns många som önskar lägga ihop till det skojig och lira mer än ett kort i taget.

Detta är emellertid inte alltid riktigt enkelt alldenstund det kräver fokusering och fart, så det är ingen bäst ide att börja lära sig med flera kort verksamma samtidigt.

De mesta som ropar, ropar ut siffrorna väldigt fort så att man kan lätt bomma ett siffror när du har mer än ett kort för att filosofera på.

Så du måste vara riktigt snabb – både med fingrarna samt ögonen.

Det är en del att hålla ordna på och glöm inte dän att även om atmosfären i en bingohall eller om du spelar på webben är mycket blid så är alla där för att vinna jackpotten.

Om du gillar att lira i bekvämligheten av att sitta i favoritfåtöljen ditt hushåll, kanske du ska experimentera att lira online bingo.

Det är antagligen säkrare också.

Du får slumpmässiga kort som datorn genererar och man kan använda en “auto-duttare”.

Burken markerar bort var nummer som ”ropas” så det det kvittar om du missar ett siffror eller ej. Och om man innehar lycka och vinner, får din datamaskin skrika “Bingo”!