Facebook Bingo – På webben Bingo

När det gäller sociala nätverk är en av de mest populära platserna för att dela nyheter samt synpunkt med familj samt vänner Facebook.

Grundat utav Mark Zuckerberg med sina skola kompisar och studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes samt Dustin Moskovitz och lanserades i februari 2004, har Facebook, hittills över 900 miljoner användare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Utav de 900 miljonerna användare finns en fullkomlig del som oxå är på internet bingo besökare och därför tänkte vi att det kunde vara roligt att titta lite närmare på hur det ser ut samt kolla lite på några utav de appar som är för Facebook bingo tillgängligt på detta massiva sociala nätverk.

Som man kan förvänta sig av Facebook så är deras bingo erbjudanden avgiftsfria mestadels och enda gången någon kostnad blir aktuell är när du väljer att handla fler mynt för power-ups eller ett antal övriga skäl.

Men att köpa Facebook krediter är helt självmant och samtliga Facebooks bingospel är totalt avgiftsfria att spela.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte gillar alls samt det är att flera, för att kunnak köra dem, kräver att de ska inneha mycket tillgång till mina egna data.

Till samt med kan de göra kommentar på min privata sida.

Appar av den varianten släpper jag aldrig in även om de verkar vara jättekul att prova.

Jag har en hel lista på min FB sida med erbjudande från kompisar på olika appar som jag nekar att öppna.

Naturligtvis finns det mer på Facebooks bingo än blott ett gäng appar att få, de stora på webben bingooperatörerna är antagligen medvetna om värdet utav sociala medier samt du hittar mycket av sidor med enstaka alternativt gruppers sidor med beteckning som drivs av stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover emellan gratis Facebook bingo appar och att tarva betala för att spela på nätet bingo kom när Wonder Bingo varumärket, från början ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att lira på en plats med samma namn.

Dessvärre stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel strax efter att de öppnat ett eget online bingo spel samt med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När du lirar Facebook bingo kan du också komma över program som ser bekanta i sin layout, detta beror på att somliga av de programmen använder samma system som man absolut innehar sett på ett på nätet bingospel.

Det finns så flera Facebook bingo appar att få på den sociala nätverkssajten att det kan ta lite tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner sektion.

Men om du letar efter att gratis bingo i ordets rätta bemärkelse så är det enkelt att hitta ett urval av fria spel med bingo på Facebook.