Gratis bingospel ger möjlighet till vinst utan risk för förlust!

Gratis bingospel kan man njuta av ifall man är medlem på någon bingosajt som erbjuder det. De flesta stora bingosajter här i Sverige, såsom Ladbrokes Svenska Bingo samt Caliber Bingo, erbjuder åtskilliga gratis bingospel om dagen. Vinsterna är naturligtvis inte speciellt höga, men några tior kan man lyckas kamma hem om man har tur. Det utgår därutöver några gratis bingospel då och då som ger lite högre vinster, men fortfarande inte mer än några hundringar. Oavsett pris så är det underbart att kunna spela gratis bingo online när kassan tryter, eller endast för att fördriva tiden litegrann.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Bingo introducerades i Sverige i början av 1960-talet och blev kvickt en väldigt omtyckt spelform. Till skillnad från många andra spel så är bingo socialt och förenar folk av alla kön och klasser. Ofta anordnades bingokvällar i byar samt städer, inte sällan i sportlokaler av annorlunda slag, och folk samlades vid borden för att spela samt umgås. Det blev en helkväll och vann man något så fanns halva samhället där att gratulera en till vinsten.

Att spela bingo på webben skänker självklart inte riktigt samma känsla, men med det sagt så är det fortfarande en social spelform. I de flesta svenska bingospel online finns det chattrum där man både kan chatta med andra spelare samt med bingosajtens personal. Ofta utlyses tävlingar och priser i chattrummen och vanligtvis stiftas vänskaper här.

En bingosajt erbjuder i regel mycket mer än bara bingo, man kan ofta även spela casinospel, spelautomater samt skrapa fram vinser på skraplotter. Dessutom förekommer ofta jackpottar med specialvinster och extra mycket pengar. När man blir medlem på en online bingo spelhall så känns den snart som en extra familj och en fin bingo bonus brukar få en att känna sig extra välkommen. Man lär känna andra medlemmar som allihopa delar ens passion för att spela bingo och också när man inte känner att man har råd att spela så kan man ändå spela gratis bingospel.

Bingo går ut på att man fyller i en bricka alternativt lapp med förtryckta nummer allt eftersom slumpmässiga nummer räknas upp av antingen en människa alternativt en maskin. Vanligtvis är det bokstavs- och sifferkombinationer, som t ex O (Olof) 10 alternativt E (Erik) 28. När man har fått en hel rad med ifyllda siffror så har man fått Bingo. I en gammeldags bingohall ropar man ut «Bingo!» i lokalen, men när man spelar bingo på webben så registreras ens bingorad automatiskt. Vill man så kan man självfallet ändå ropa ut «Bingo!» i där man sitter vid sin dator.

Bingo blev känt för hela svenska folket genom 1990-talets stora TV-succé Bingolotto. Programmet leddes av göteborgaren Leif Olsson, även känd under smeknamnet «Loket» och hade miljonpublik under sina glansdagar. Priserna för några lyckliga vinnare var flotta bilar, resor och miljoner i kontanter och samtidigt fick en stor del av svenskarna någonting spännande att göra med sina lördagskvällar. Bingolotto sänds än idag, men inte längre i någon stor kanal på bästa sändningstid.

Vad man betalar för att spela bingo varierar. Priserna för bingobrickor brukar variera lite efter vilket spel man spelar och vad det finns för vinster att kamma hem. Gratis bingospel kostar ingenting men kan ändå ge en mindre slant i utdelning.