Hur man blir en bra Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik enkel match.
Alla känner till de grundläggande premisserna:
En person, beväpnad med en uppsättning bollar eller siffror, ropar ut slumpvis selekterade siffror tills en besökare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de ser samt vet.

Emellertid, för den som ska vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta kommentar hoppas att införa dej till vad som krävs, men också att assist de mer erfarna att förfina sina stilar och samtidigt belysa ett litet antal av de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Före man kan börja läsa om försäljning utav biljetter och kalla nummer, är det värt med en kort introduktion.

Du måste fastställa hurdan flera spel du kommer att spela, om du kommer att sälja biljetter före varje spel eller i ett häfte för hela den första sessionen, och om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, alternativt blott för “huset”.

I den mer formella inställningen av ett professionellt spel, kommer dessa saker antagligen redan vara fastställda samt man kommer antagligen att få utbildning på olika fason att göra saker.

Men om du inte har dessa saker fixa för dig kommer i sanning, din publik att diktera (högljutt) hurdan du skall sköta det.

Om du till exempel skulle gå runt och sälja biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet snabbare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar du absolut att de skall vänta soft samt stilla samt ta det lugnt.

Tips för att ropa
Stressa inte.
Om du ej är erfaren att vara alternativt tala framför en ansamling människor, är tendensen lätt att man talar för snabbt, stammar förvrängda nummer och snabbt utvecklar en torr mun.

Dryfta så tydligt som man kan samt prova vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands hjälper oxå.

Se till att man skänker bollarna en riktigt bra omskakning alltemellanåt, detta är mer för effekt än för faktisk randomisering.
Av någon anledning kommer alla faktiskt att ana att du är en mycket just och pålitlig utropare.

När man ropar fortskridande numrering, skaka en del på huvudet samt “tuta” nästan ohörbart.

De större lirare kommer att tro att om man ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat upp dem” tillräckligt och kommer ibland att skrika något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förvånad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället gnälla på otur alternativt dålig utrustning.

Man kan avstyra de flesta bekymmer genom att vara klar i begynnelsen.
Exempelvis är det en offentligt accepterad regel att om någon ej ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell ett klimat, är det viktigt att belysa detta alldenstund somliga deltagare kanske inte har spelat förut.

Folk kan bliva ganska otäcka och klandra dej för “inte har förklara den biten innan “.

Ibland kan folk få feltryckta kort med sexton nummer på i stället för femton eller att de är tryckta dubbelt.

Hur du hanterar detta är opp till dej, men igen om man förklarar detta i början att det är opp till spelaren att befästa att deras kort gäller samt ser riktiga ut, så kan man undvika problemet totalt.

Starta med att bedja dem avsyna att var kort har femton olika nummer anordnade efter det system som gäller hos dej för detta spel, samt om någon inte är korrekt att de förändrar dem före spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle räkna med sig, särskilt med billiga häften.

Följ dessa förslag och du kommer att bliva en bäst och uppskattad bingoutropare.

Just nu är det en stor Kundbonuspå detta rekomenderade svenska bingospelbolag.