Kamma hem storvinsten med skraplotter via webben

Det nya sättet att testa sin lycka kan vara att skrapa skraplotter på internet. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det eventuellt just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinst med en, två alternativt tio gånger. Det finns många briljanta vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsändning.

Sista dagen idag för skraplottsajten jättebonus.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja att få vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i fysisk form att inhandla hos spelombudet, men dessutom online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att skrapa på svenskaspel.se, men det finns idag mängder av fristående spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, ej bara rörande svenska skraplotter, utan alla typer av spel. Det är både lätt och bekvämt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte veta omedelbart ifall man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att köpa en skraplott online är inte dyrare än att införskaffa den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa övrigt besvär och snart har man vant sig vid automatiken. Många anser till och med att det är skönt att slippa skrapa själva.

Man kan skapa ett spelkonto genom valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man vill spela för per vecka eller månad också väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är självfallet viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det handlar om. Följaktligen är det ett bra råd att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra klart för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner storvinsten, tänk vilken känsla!