Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Sedan 1999 har spelbolaget Paf existerat på nätet och erbjudit spelare att satsa online. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor andel för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Tips om spelbolagl: Click here.

Paf

PAF bildades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort utbud av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och detta är lätt och kan genomföras via diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav olika betalningsmetoder via internet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig utav MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av olika erbjudanden som inte allt för sällan gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.