Skrapa triss för att förhöja dina chanser att vinna miljoner

En stor dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett stort tillskott i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss tror gör lyckan komplett. Många människor önskar resa, lägga pengar på ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är nog obegränsade när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare upplevts som avlägsna drömmar, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Att vinna på Triss är i själva verket någorlunda lätt, ungefär var femte lott ger vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att kamma hem 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem större vinster så är det desto knepigare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram 3 TV-rutor vilket innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad under 25 år. Dessa månadsvinster ges man ifall man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många människor är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det inte endast ger en en massa pengar utan också stabilitet samt säkerhet för massor år framöver. En miljon kronor är dessvärre lättare än man kan förmoda att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och cirka hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart ännu fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Det beror dels på liveskrapningarna i TV, men även på alla de kittlande reklamerna man märker av i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har alltså lägre pris än Triss, men dessutom lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om och om igen. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det stundtals, när de drabbas av ett infall. Somliga gör det i par, andra för sig själva. En del gillar att skrapa virtuella lotter på webben medan andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.