Snabbkurs med kul info hur man börjar spela Bingo Del II utav IV

Så, då kastar vi oss fort in för att betrakta lite olika varianter av de mest populära bingospelen som man kan hitta på internet.

Just nu är det en stor Bingo Bonuspå detta rekomenderade svenska bingospelbolag.

Big Bingo Jackpots

En fortskridande jackpot med en enorm prissumma, vari samtliga lirare innehar en möjlighet att vinna denna.
Var dag blir jackpotten större och flesta tills en euforisk besegrare hävdar avans utav jackpotten och en ny jackpot börjar.

75 Cool Jackpots

Varje 75 bollars Bingo rum har sin egen progressiva jackpot, som visas nedanför bingobrickans mall vid bra av Bingo-skärmen.
Man vinner jackpotten om man matchar det mönster som visas i ett visst antal dragningar.
Man kan se det maximala antalet dragningar till jackpotten under mönstret på kortet.

90 bollars Jackpots

Var 90 bolls Bingo rum innehar sin egen progressiva jackpot, som visas strax under bingobrickans mönster vid längst upp utav Bingo-skärmen.
Du vinner jackpotten om man fylla i samtliga 3 rader på en utav dina bingobrickor under 40 dragningar alternativt mindre.

Roliga samt knäppa bingo rum
Mestadels kan du finna dessa rum på olika bingosajter på nätet och det kan vara en roligt ide att prova på dem – samtliga. De innehar var samt en sina egna distinkta chattspel samt vänlig bingovärdar.

High Roller
– antagligen det mest populära rummet för några höga insatser

Nut House
– Ja, det är mestadels precis som beskrivs – Här kan du starta med riktigt låga insatser

Loony Bin
– Ett bra rum för dig som vill mellansatsa

Det finns mestadels flera många fler typer utav rum, som spelas på annorlunda tider.

Håll ordna på klockan
Om man lirar på utländska hemsidor tänk på att de visar speltiderna i lokal tid samt det kan avskilja flera timmar mellan din samt den aktuella sajtens tid.
Det är ju tråkigt om du hittar ett favoritrum och det visar sig att den bingoomgången spelades redan för sex immar sedan.

Några fler kammare att ”titta in i ” alternativt antagligen bevista för att spela lite?
– Fair and Square Bingo
– Free Roll – Soap Opera Bingo!!!
– Pyjamas Bjudning Bingo!!
– Free Buy

Men som sagt, det finns hundratals att välja emellan om du börjar att studera Online efter att fler potential att spela bingo på internet.

Chattspel
Chattspel är något som är unikt för bingo, de organiseras av mycket vänliga och trevliga chatvärdar och det brukar existera en per chatrum.

Det är roliga spel som rullar på medan du spelar bingo
Bonusar tilldelas de som vinner priser i de annorlunda chattspelen.

De sträcker sej från ganska enkla spel Nabors – där vinnarnas grannar vinner bonuspoäng bara för att vara till höger eller vänster om vinnaren i chattrummet, till ett antalet spel där man får välja ditt turnummer som man tror kommer att heter och uppfyller chattspel kriterierna.

Nu rekommenderar jag dej att vara lite försiktig, varje spelsajt kan har hundratals sådana här småspel och det är enkelt hänt att man förirrar sig ned i dem och glömmer bort att spela bingo.