Spela trisslotter och håll drömmarna vid liv

Det är otaliga personer som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som lockar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har bestämt sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten medan andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar enbart precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således flera olika typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag utföra på två olika sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella viset genom att bege sig till ett spelombud och inhandla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att skrapa trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en perfekt present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det antagligen kännas en aning surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Många par finner stort nöje i att under helgen skrapa trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt och spännande och om man inte skulle vinna så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Speltips skrap: Klicka Här.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att testa igen och igen.