Tur med ben

Ännu i dag sitter jag här och skrattar när jag skriver detta.

Vi har alla sett och ja även gjort det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, opp och gå runt några varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades tillgängliga det.. (och hoppades att de skulle ropa de siffror vi behövde först).

Väl i somras var jag ny på området, gav upp bingo sedan jag flyttade 100 mil från vari jag brukade att leva (prova att ta vägen från att gå 5 nätter i veckan för att ej anföra för ett totalt år! )

Min syster var uppe och en natt beslutade vi oss för att ta vägen till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bra att kunna vad folk tycker om nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att gå in, så jag ej skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hurdan de har sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar numret och ej bokstaven samt du behöver få ett fullt kort.

Min syster är inte en bingo spelande kunder så jag var måste att belysa för henne… hon nickade samt sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får fort en rak linje och hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar samt de slutar dra bollar…… alla tittar på på oss……. min syster är beredd att dö så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det åter….. denna gång slutar de ej ens dragningen.. då…… totalt plötsligt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom jag.

De rabblar siffror och jag provar lira samt se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk antagligen att det är mitt i sommaren och 30 grader hett med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt därjämte jag utöver min syrra är den här damen.. hon innehar en tung päls på sig.. och hon har ett halssmycke producerat utav kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syster brett.. och jag är kippar sedan luft.

Så börjar de vanliga spelen nu.. och min syrra (märk väl, inte en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell vinst på lite mer än 1 500 samt samtidigt är önskebenstanten tydligen sedan ett speciellt siffror oxå… samt hon börjar gnola samt repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och uttalar ”jag slutar röka om man ropar mitt siffror samt jag kommer att stanna i hemmet efterträdande vecka jag ej kommer att köpa några fler skraplotter”.

Jaja min syrra var tvungen att göra det.. hon säger att jag ska G53… samt kalkondamen reser sej… lägger händerna på min systers kort samt uttalar: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna kvinna är helt från sina sinnen.. vilken typ utav stad är det jag flyttat till!

Och min syrra… den smarta Alice hon är… Hade berättat till kalkondamen att hon inte trodde att hennes fåglar var fullt kokta och att det saknades några fjädrar… när de ropade B7.. samt hon vann.

Nu allt jag kan tänka är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag anser ännu att det var festligt den dagen.

Jag har ej sett kalkon kvinnan sedan den dagen… och hoppas att jag slipper… så… men jag antar jag önskar ta ett av hennes kalkon ben!