Undvik tvister om vinstdelning

Det innehar alltid förekommit ett antal fall av tvister på vinstpengar då det handlat om stora slantar på bingovinster.

Det hände totalt härförleden att en domare fått frysa inne en vinst på banken tills en bråk är löst och i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebär att personen som vann priset inte behövde avskilja det med de spelande kunder som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet traskar på samma sätt verkar det som om muntliga överenskommelse du gör med din klubb att dela prispengar ej betyder någonting.

Med samtliga dessa olika priser som är att vinna numera antar jag att det är en bra idé att formalisera en överenskommelse med dina kompisar så att det inte kan finnas ett litet antal feltolkning om vem som får vad när en i din ansamling innehar turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens förbindelse
Idag kan det agera lite knepigt för jag har inte hittat något bäst avtal för Bingospelare att luta sej emot, men å andra sidan så är det utmärkt information för lotteri samt Lotto syndikat att hämta hem online.

Bingogrupper är vanligtvis mycket mindre än lotteri syndikat.

Allmänt i en klubb blir det en grupp vänner på en alternativt ett par tabeller eller 2 till 4 spelande besökare.

Om man spelar i en grupp utav med vänner, låt inte ett missförstånd över eventuella vinstpengar demolera eder vänskap – formalisera ert muntliga förbindelse du har producerat till varandra genom ett formulär.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att beskydda både sig själva sina vänner och de rimlig resultaten.

Om man spelar ihop med en grupp regelbundet, då är det värt att ta ett par sekunder för att fylla i och signera ett blankett.

Det kommer att kunna bli ett bäst bevis att exponera upp om en bråk skulle bilda.

Var medlem i gruppen borde underteckna formuläret och få någon totalt utomstående att vidimera det och signera också.

Tillverka en avbild för varje spelare och stoppa undan originalet på ett absolut ställe.

Om man lirar med annorlunda vänner under veckan, kan du begagna ett förbindelse för varje ansamling – man är oxå välkommen att ändra avtalet eller addera anteckningar om det skulle behöva.

Missa ej att ange ett datum hur länge du vill att avtalet gälla.

Det kan verka som om detta är en del knepigt och för att vara rättvis – man antagligen ej anser att det är nödvändigtsvis.

Men om man var med i ett lotterisyndikat skulle man göra samma sak, samt med avsikt på nivån på prispengarna idag – hurså skulle man inte utföra åtgärder?

I synnerhet om det visar sej att muntliga förbindelse ej är förpliktande även i fortsättningen.

Själv skulle jag hellre bibehålla en vän än få pengar.

Det är lätt för missförstånd att krypa in i en ansamling när det handlar om stora belopp slantar.

Så om alla vet var de står i en bingogrupp, är det mindre ganska att tvister ska hända.