Använd egna klistermärken för att märka produkter

Alla produkter behöver märkas. Flasketiketter innehåller all nödvändig information. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

Du kan till och med köpa etiketter. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Klistermärken för alla tillfällen

Om du ska sälja dina produkter i butik måste klistermärkenA ge rätt intryck. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Svinnet blir minimalt.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Produkten lönar sig snabbt. Det är märkningen det gäller.
Direkttermoskrivare Brother P-Touch levererar kvalitet. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Designen är viktig. Det får inte se alltför amatörmässigt ut. När etiketten är färdig kan den användas överallt.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

skapa

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. Klistermärken fäster bra på kartong. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Det finns billiga etiketter på rulle som håller mycket hög kvalitet. Materialet är snarligt det som ska märkas. De kan hålla färgerna bättre.

Tryck ut etiketterna direkt

Allt du behöver för att skriva ut klistermärken är en etikettskrivare. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det här är en process som de allra flesta kan lära sig.

Det är så enkelt att du kan klara det själv utan ingående kunskap. Det kan du spara tid på.

Man kan skriva ut flera varianter av samma etikett på samma rulle. Om man vill ha alla på samma rulle så är det en smart ide. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Finast resultat får du om du använder bra material. Det blir lättare att hålla leveranstiden. Det går också att anställa mer folk under en begränsad tid.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Fler och fler företag går mot att sköta detta själva.