Använda klistermärken som du gjort själv

Märkning av produkter är viktigt. På en etikett kan det exempelvis stå namn och innehåll. Alla produkter har någon form av märkning och den kräver ofta klistermärken som sitter som de ska.

KÖP ETIKETTER som är till för manuella eller automatiska etikmaskiner. Då går märkningen enklare. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Klistermärken för alla

När det handlar om produkter som ska säljas vidare så måste du finna klistermärken som håller måttet. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Det går att använda etiketterna på ett så smidigt sätt så du minskar på svinn.

Färgutskrifter i högblank fotokvalitet gör man med en Epson7500G. Den är dyr att köpa in men billig i drift. Etiketterna säljer varor.
Om du vill ha utskrifter i svart bläck kan du välja Direkttermoskrivare Brother P-Touch. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Utseendet på produkten är inte allt. Du måste välja en design som du kan stå för. Det får inte se alltför amatörmässigt ut. Så snart som etiketten ser bra ut så kan den användas i vilket sammanhang som helst.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

etikett

Utan korrekt etikettering vet man ju inte vad som finns inuti. Klistermärken fäster bra på kartong. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Du kan köpa etiketter på rulle. De har samma material som produkten som ska märkas. Dessutom så kommer de att klara olika färger utan att blanda dessa.

Placera etiketterna där de ska vara

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det är inte alls svårt.

Du behöver inte leja ut arbetet. Det kan till och med vara så att det manuella arbetet spar tid!

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om du ska köpa etiketter kan specialkrav leda till att priset går upp.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då behöver du inte halka efter. Om det behövs så kan man ju ta in extra personal för de perioder då man måste märka produkterna.

Även de som inte vet hur en maskin för märkning fungerar kan lära sig det. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.