Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

doft

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan ju alltid rekommendera någon att faktiskt köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Var finkänslig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Du måste tänka dig för. Men ibland måste du göra något. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Men tala tyst om det. doftborttagare
Man vet aldrig vem som hör på. Då kan man hålla alla glada. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Produkter är säker att använda.

Något som man alltid ska tänka på då man ska ta bort dålig lukt eller på annat sätt städa är miljön. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Produkter bör inte skada miljön. Självklart är den skonsam. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.