Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på OceaniaLotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – skänker större jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw händer blott mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jul och nyår tid.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool ger delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw är ett andra enormt Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu större jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker bara en gång per år runt jultid samt nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner samt innehar även nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk start på det nya året skulle det inte vara att få en enorm avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och ger de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som var vecka motsvarande – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en andel av det australiska Lotto Bloc som ihop offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar existerat sedan 1931 och ägs av New South Wales regering.

Varje år nästan 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen samt över 60% av använda pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier har ett samarbete med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter spelande besökare från hela världen för att köpa lotter på nätet för nästan alla NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett av de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan man kan spela lotteri online med NSW lotteri – och det inkluderar den australiska Superdraw därtill samtliga de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man vanligt äga behövt att leva i det berörda landet att faktiskt övervara någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hushåll, oavsett var i jorden du bor.

Detta innefattar samtliga spel som erbjuds utav NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto samt du kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på Internet och inhandla dina biljetter om du bor i Australien alternativt någon annanstans i jorden.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw eller Oz Lotto samt få en försäkran att spela på nästa att få dragning alternativt bara önskar njuta utav enkelheten och bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.