Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Du måste ändå tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

handsprit

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Bruka sparsamt

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Sura ut på nätet och köp hem produkten.