Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Handsprit hjälper inte mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Du måste ändå tvätta händerna. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Just handtagen är det många som glömmer bort.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Om du går ut så ska du använda handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Använd en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Gnid inte in sprayen på händerna. Sprayen fungerar överallt.

desinfektion

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Det finns på nätet.