En lista över De Absolut Bästa Lotto Spelen

Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal av de nationella lottodragningarna men fort insett att man måste bo i det aktuella landet för att kunna spela samt satsa på några utav dessa lottodragningarna?

För är man en förnuftig man alternativt kvinna så slösar man ej dina surt förvärvade slantar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något utav de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Idag är det så antagligen ordnat tack vare Online att du behöver inte längre vara bosatt i landet du spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en förteckning över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spel erbjuds i hela Kanada och har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ungefär 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de flesta andra delar av världens lotterier är skattefria.

Det innebära att man håller allt som du vinner (Du antagligen behöver betala skatt i ditt hemland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 utav en brud i Spanien, som tillverkar det till det största schablonmässiga lotterivinsten genom tiderna
(Det fanns större Powerball besegrare, men de får livränta-betalningar och ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora slantar.
Oddsen för att möta jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i valda amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds av flera spelföretag bland andra utav OZ lottery och i sorterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Maximalt:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som oxå erbjuder ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Många typer av spelet i somliga amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis mindre än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds utav många amerikanska delstater och kanadensiska provinser.
Vanligtvis erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med relativt goda odds för att vinna cirka 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Offererar stora jackpots, mestadels i tiotals miljoner dollarklassen med odds på cirka 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nästan var global lotteri offererar omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det är många typer av spelet med olika priser och olika odds.

Men den viktigaste punkten för dessa typer av spel är att du inte behöver avvakta på siffrorna som ska dras för att se om du är en vinnare – du känner till bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien oxå detta via Oz lotterie.com

Ganska anständiga odds, med ungefär 1-i-8-miljoner, med ganska anständiga priser, även om vinsterna ej är så stora. Bra tips här

En sista kommentar till listan.

Flertal utav spelföretagen erbjuder att man kan provspela totalt avgiftsfri, jag registrerade mig på OZ lottery och fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?