Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Hela EU har brist på tvålpumpar och sprayer. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Priserna skenar.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Varorna håller den högsta kvalitet som du kan tänka dig. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

cononavirus

Inte våra produkter. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Produkterna är smart utformade och kommer med en egenutvecklad Smutsknäckare som dödar avlagringar och spott.
Dessutom innehåller de en extra tensid med extrem rengörande effekt. Smutsen har ingen chans.

Våra biocider angriper bakterierna direkt och ingenting slösas bort.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Negativt laddade virus dras till den positiva laddningen.

Bakterierna blir angripna fysikaliskt med en positiv laddning, det betyder att bakterierna inte har en chans att överleva.

Hudvänlig återfuktande handdesinfektion som är skonsam mot händerna vid långvarig användning. Handsprit tvättar bara bort det naturliga fettet. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

https://desinfektionsfabriken.com har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Bland Smittstopps sortiment hittar du allt som du kan tänkas behöva i en bakteriekris.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Då kan du fylla hela lagret med flaskor. Genom att göra på detta sätt skonar du miljön flera gånger om. Du sparar även in på produktionen.

Nu är det nya tider. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Det gör att desinfektionsfabriken kan leverera.

Det finns även ett triple action desinfektionsmedel för visir. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. För mindre volymer har vi tagit fram ett 1-liters koncentrat.

Du späder enkelt ut koncentrat med lite vatten. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Det förhåller sig så att desinfektionsfabriken.com startade för att förse vårdföretag med livsviktiga produkter för att bekämpa virus.
Flaskorna är inte så bra som du tror, det är bättre att köpa koncentrat.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.