Eurolotto – ett himmelrike av vinster

Gillar du spel online men saknar rejäla vinster? Nu finns Eurolotto på marknaden som har riktigt rejäla vinster i förhållande till konkurrenternas. Därutöver är Eurolottos vinster fullkomligt skattefria. OTTO Malta Limited heter det företag som driver EuroLottos webbplats. Det är det ultimata lotteriet online och den mest säkra spelleverantören att hitta på marknaden.

Eurolotto erbjuder kul underhållning och Europas största dagliga lottdragning. Därutöver garanteras spelarna högsta trygghet vad gäller den teknik som används via Eurolottos plattform. Insättningar och uttag är 100% säkert hos Eurolotto och för att få full kontroll kan du sätta din egen budget. Du kan få en överblick över alla dina transaktioner, insättningar samt uttag på EuroLotto.

Var tionde lott hos Eurolotto ska leda till vinst. Det är vinster som varierar mellan några euro upp till jackpotten på 25 miljoner euro, eller i bästa fall mer än så. Eurolotto erbjuder även skraplotter, Casino samt Keno, men just deras lotteri har fort kommit att bli populärt med tanke på den helt otroliga jackpotten som står på spel. Lotteriet som spelaren deltar i heter Majestic Millions.

Varje dag hålls livedragning genom Eurolottos webbplats. På webbplatsen finns även alltid en klocka som räknar ner till nästa dragning sker var dag kl. 20:00 CET. Det är också möjligt att se gårdagens dragning i efterhand. Och den som vill ha uppgifter samt statistik på dragningar än längre tillbaka i tiden kan använda sig av en integrerad kalender på webbplatsen och söka specifika datum.

Vad gäller jackpotten så är det en livräntevinst som delas upp på 30 utbetalningar på 29 år. Livräntan garanteras av en av Maltas största banker. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott kostar 2€ och kan köpas fram till klockan 18:00 CET samma dag dragningen sker. Ett lottnummer består av 5 siffror och 2 bokstäver. Det räcker med att matcha första numret i ordningen för att det ska generera vinst. Ju fler nummer (och bokstäver) du matchar desto större blir givetvis vinsten.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Så det är ordentligt generösa vinster med tanke på att var tionde lott ger vinning. Och just att det blir vinst redan vid första nummermatchning är någonting som lockar massor spelare. För att inte prata om jackpotten. Då gäller det dock att matcha samtliga siffrorna och båda bokstäverna.

Den som handlar lotter efter kl. 18:00 CET får givetvis ta del av nästkommande dags dragning. Resultatet av dragningarna läggs ut på webbplatsen efter kl. 20:00 samma dag för dragning.

Välj dina fem främsta lyckonummer samt två av dina favoritbokstäver. Dina Majestic Millions-lotter väljs enkelt på Eurolottos webbplats och du kan fritt välja att tillägga hur många lotter du önskar med skilda siffer- och bokstavskombinationer.

Det är simpelt att spela via Eurolotto. Först och främst fyller du i registreringsformuläret via webbsidan. När du fått en bekräftelse skickad till din mejl så kan du logga in och göra din första insättning. På sidan för lotteri kan du sedan välja ditt lottnummer. Du kommer få ett kvitto med detsamma på skärmen och ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Varje spelare måste bekräfta att den är över 18 år samt har läst och accepterat Eurolottos regler och villkor. Första gången du gör en insättning erhåller du en välkomstbonus, vilket ger dig ännu mer pengar att spela för. Eurolotto skickar oupphörligen ut nyhetsbrev med kampanjer.

OTTO Malta Limited är ett företag som är registrerat på Malta och innehar registreringsnummer C 44085. är ett dotterbolag till det svenska företaget Cherry AB som bildades redan 1963 och har en lång erfarenhet av spel. Cherry AB har ca 2000 aktieägare och deras B-aktie är noterat på AktieTorget.

Den som har frågor kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Det finns möjlighet att antingen få service per telefon, genom e-post eller livechat.