Går det att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Svenskarna kan därför behöva desinfektion och ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. De flesta kan vara sjuka. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du måste använda olika typer av desinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Tvål som är bakteriedödande eliminerar viruset snabbt. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Lär barn hur handtvätt ska gå till för att vara effektiv som virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit är inte det första valet i kampen mot coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Många väljer att använda IONplus.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Sprayen kan du använda hemma. Ta med dig samma spray till jobbet och skydda dig med den där.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Om du har tillgång till en bakteriedödande spray så kan du börja behandla direkt.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp urvalet info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Desinfektion är nästan slut i hela Europa. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Prisad.se och köpapris.se har ofta bra produkter.se.