Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

LäskmaskinEN med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

aqvia

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Din egen läsk innehåller dessutom 80 % mindre socker. aromer till hemläskmaskin Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova lite olika varianter och smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.