Gör egna såpbubblor med glycerol

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Det är det som krävs.

Såpbubblor är riktigt roliga att hålla på med.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns bra recept såpbubblor online men man kan lätt mixtra fram den perfekta lösningen med glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

Har man bråttom så ska man kanske glycerol köpa i en vanlig butik, men man kan få leta för det är inte alla vanliga affärer som har detta. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerin Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin farligt att använda sig av för lekar?

glycerin

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det är inge fara. Det är samma med glycerin. Det passar inte att äta det såklart. Glycerin används ju i livsmedel.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är bara att leka på.

Hur får man riktigt stora såpbubblor med glycerinlösningen?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan fästa två snören vid två pinnar och sedan doppa detta i lösningen. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Ett tips är att göra fler verktyg för när man väl kommer igång med såpbubblor så vill alla testa att göra sina egna bubblor, både stora och små. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.