grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Du glömde att anskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna är redan här. Då kanske du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

köpa

Använd spännande smakessenser för att göra annorlunda och otippade drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Använd dina koncentrat. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Det finns särskilda sockerfria varianter som du kan blanda i din gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic går även att servera alkoholfritt. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även göra cola och julmust. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB och Rusta säljer dem.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Prova nya drinkar

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera lite som du vill. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Skapa smaker som du vill. Smaken blir perfekt och färgen vacker. grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att kunna servera alla.