Har du läst på om smitta och influensa symtom?

Alla vet inte att de har influensa. De flesta har varit med om influensasmitta tidigare och vet hur det känns. Den som har influensa symtom får ofta ont i leder och känner sig trött. Du kan även känna dig illamående.

antibakteriell

Varje år kommer säsongsinfluensan och beroende på hur viruset ser ut kan vi reagera lite olika. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Våren 2020 drabbades många av coronavirus som också ger influensaliknande symtom. Många började då se över sitt virusskydd.

Du måste skydda dig mot smitta

Gör vad du kan för att stärka ditt immunförsvar. Du kan köpa det i pulverform också. Om du vill ha vitaminen i pulverform så ska du leta efter askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Mer info finns på Dr Annika Dahlqvists sajter.

Ett virusskydd måste sättas in i tid. Börja innan du får influensa symtom. Under en pågående pandemi är det inte särskilt roligt om du behöver intensivvård med respirator tillsammans med tusentals andra i din region.

Skydda dig innan du får influensa symtom och drabbas av smitta. Så gör du! Det är inte så svårt. Köp inte handspriten. Handsprit mot virus och bakterier är inte ditt första val!

Tänk handtvätt istället

Om du köper en antibakteriell handtvål så får du ett visst skydd. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Handsprit kanske inte fungerar alls.

Tvålen är bra om du använder den rätt. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Glöm inte att spola av händerna efteråt. Det här kan fungera bättre än handsprit mot virus.

Därför känns handsprit bättre mot virussjukdomar!

Det är svårt att förstå att tvålen kan vara bättre. Men så är det sällan. Du vill ta död på viruset. Kom även ihåg att det kan finnas virus som sprids via luften. Dina händer ska vara rena men det finns fler saker att tänka på.

Många virussorter är immuna mot alkogel. handsprit apoteket Om du börjar förlita dig på att handspriten kommer att hindra influensa symtom från att någonsin dyka upp lurar du dig själv. Tvål och vatten räcker långt som metod. Du ska inte tro att handsprit skyddar mot smitta.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Om någon har influensa symtom så ska du inte gå nära dem. Det gäller alla. Samtidigt kan du använda dig av någon form av ytdesinfektion.

Sprayen är bakteriedödande och fungerar på de flesta ytor. Sprayen kan vara lika viktig som tvål. En spray gör rent där du annars inte kommer åt.

På så sätt kan du minska risken för smitta. Produkter som du måste ha hemma får aldrig ta slut i medicinskåpet.