Hur används luktätare på gymmet?

Gymmet är en vanligt förekommande plats för svettlukt. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Börja med att bygga upp en rutin. Det är också viktigt att läsa luktborttagare test. Om det inte städas på rätt sätt så kommer det inte att bli så effektivt med en luktborttagare som Luktstopparen, Svettluksdödaren eller Yocoair.

Det är mycket viktigt.

Det måste finnas tydliga regler. Det kan röra sig om rent hyfs. Spray eller pappershanddukar kan ställas ut. Det här kan minska på behovet av luktätare drastiskt.

Då kan ju alla städa själva. få bort fotsvett Att alla kan ta med en egen handduk är ju inte så dumt. Då kan man ligga på handduken.

En handduk absorberar vätska på redskapen bättre. Gymmet kan ju ge bort personliga handdukar som en present till nya medlemmar med instruktioner om hur de ska användas.

Det är viktigt att få bort röklukten på gymmet. Det finns ju de människor som röker på gymmet. Man kan ju tycka att det borde förbjudas.

Personlig hygien är som alltid personlig

ta

Man kan ju inte tvinga folk på gymmet att sluta lukta. I luktborttagare test kan du läsa vilka produkter som är bäst.

Man kan till exempel ställa en Svettluktsdödare direkt inne i lokalerna. Luktborttagare av olika slag finns on-line på allt-fraktfritt.se

Medlemmarna kan börja att använda flaskan direkt. Sprayen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar.

Märk upp luktätare på ett smart sätt

En luktätare som inte är märkt kan inte användas korrekt. Du kan exempelvis skriva att den kan användas direkt på kläder och redskap.

Det är lätt att börja behandlingen, börja med några spray. Om folk vet hur sprayen används så kommer fler naturligtvis att bruka den, även på gymmet.