Hurdan du kan öka dina odds att vinna OZ Lotto

För de mesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto bara en fantasi.

Men enligt somliga spelande kunder är det sätt att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer pengar att köpa flera spel och förhoppningsvis sätta pilen i centrum samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ner till diskussioner om nummer, slumpen samt matte.

Medan Lotto är ett spel som inte har någon egentlig statistik så anser fortfarande många lirare att det lirar en angelägen betydelse i detta spel.

Det finns så flera olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat några.

Experimentera att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 och två höga siffror 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan variera för olika andra länder, men i bas och botten skall man dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om man surfar lite och tar en titt på förut resultat kommer man att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om man skulle välja nummer 1, 5 i en grupp och en grupp med 19, 26, och sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle du inneha en bättre chans att vinna alldenstund siffrorna är jämnt utspridda på samma fason som de större resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man lirar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna man väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebära att man borde välja dina sex siffror baserat runt detta så att du återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger väl i ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, skall man också se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket slantar du kan samt önskar investera.

Antagligen man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Man kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto åter i Australien.

Jag innehar själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst man kan använda vari systemet slumpmässigt väljer de nummer man ska investera på) lottotalong i år och efter att jag började följa dessa enkla regler innehar jag har vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick. Klicka Här

Problemet jag hittade när jag nyttjade autopick var att numren ofta kom tre i ansamling som till exempel 19, 20, 21 vilket är mycket ovanligt i Lotto.