Kan du skydda dig mot cononavirus som mot andra bakterier och virus?

När vi hörde corona så tänkte vi på öl i första hand och inte en fruktansvärd sjukdom. Det nya viruset orsakar rädsla.

Cononavirus är allvarligare än vad vi först trodde. Man kan nästa säga att coronaviruset är mer smittsamt än ett influensavirus. Kanske har du viruset utan att du vet om det.

Cononavirus har följande symtom

Symtomen för cononaviruset varier beroende på den som smittas. Symtomen är många fler än bara feber. Cononavirus kan orsaka hosta, andningsbesvär, försämrat luktsinne och huvudvärk.

Se till att ha ett ordentligt virusskydd. Sjukdomen kan smitta även utan symtom.

Vi måste hjälpas åt

Steg 1 är att stärka immunförsvaret och det är så lätt som att ta C-vitamin i förebyggande syfte. Den dagliga dosen är mellan 1 – 2 gram. Öka dosen om du får sjukdomssymtom.

I USA äter man 15 ml kolloidalt silver varje dag. Dosen kan ökas till varje timme om man blir smittad. Även om Kolloidalt Silver inte är ett kosttillskott längre så kan man fortfarande köpa det. Ett tips är att spraya alla grönsaker och all frukt man köper och låta lufttorka. Då dödas coronaviruset om där finns något.

De flesta har nog hört Anders Tegnell råd kring hur vi ska hålla oss friska. Därför måste vi vara uppmärksamma.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Du kan läsa mer om coronaviruset via https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/. Bara klass 3 masker är säkra att använda mot virus. Om alla skulle använda ansiktsmask så skulle smittan spridas ändå.

Kommer du ihåg att folk bunkrade handsprit som galna när cononavirus nådde landet. Handspriten tog slut. Man ska inte sluta att använda handsprit men man bör ha klart för sig att det bara fungerar mot vissa bakterier. Men mot coronavirus är det här inte ditt bästa val.

Då är det bättre att välja andra metoder. Det måste vara skonsamt också. Produkter med alkohol torkar lätt ut huden. Om man använder handgel med alkohol så kan hudfettet lösas upp.
Produkter som Smittstopp är mildare mot huden.

Vi ska också komma ihåg kraften i helt vanlig handtvätt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Du kan använda den varje gång du tvättar händerna och du kan köpa produkten via Antibakteriell Handtvål. Tvätta händerna under minst 20 sekunder. Barnen måste också följa samma rutiner.

Har du ytdesinfektion hemma?

Rengör ytor från bakterier och virus. Våra dörrhandtag kan vara verkliga bakteriehärdar.

Om du har en antibakteriell spray hemma så kan du ta död på alla typer av bakterier och virus. Men glöm inte att använda den antiseptiska tvålen. Många bakterier finns i butikerna, därför kan det vara bra att spraya med en bakteriedödande spray när du kommer hem.

Ta det lugnt

Ditt immunförsvar kan försvagas av stress. Undvik det om du inte vill drabbas av cononavirus och bakterier och virus. Om du följer de stegen så har du ett bra grundskydd.