Köp en luktborttagare och få fräscha skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Via allt-fraktfritt.sese finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

ta

Försök istället att isolera orsaken till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. få bort kattkiss doft Då är problemet borta. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

En spray – flera användningsområden

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Var varsam med andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. Alla störs inte av lukten. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inte en lösning vi tror på.