Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Apotek och större företag går före.

antibakteriell

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Premiumprodukterna tog slut snabbt. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Om man klarade sig från viruset så kan man åka dit med hudproblem istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Du kan hitta det mesta hos dem.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Produktutvecklingen fortsätter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. desinficera Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Den särskilda sprayen är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Många besökare kommer därifrån.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.