Möglet har ingen chans med Grönfri och Grönfri Proffs!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

ejektor

Det är populära produkter. Grönfri har bevisad effekt.

De riktigt stora på marknaden är Grönfri och dess mossbekämpningsprodukter. Det är egentligen inte varumärket som spelar roll. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Kolla i närmaste e-butik.

Grönfri fungerar bra både inomhus och utomhus

Du kan tvätta de flesta ytor. Rengöringsarbetet går galant.

Det är en form av mögeltvätt kan man säga. Det goda resultatet beror på Bensaltensid.

Gör så här så funkar det

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

För effektiv mossbekämpning med Grönfri ska du späda medlet fem gånger. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Det är Bensaltensid som är det aktiva ämnet. Du kan köpa den som 50 % också. Den kan spädas flera gånger. Betydligt billigare.

Grönfri Proffs har enligt kemikalieinspektionen 25% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Du kan få ut mer för mindre pengar.

Miljön blir inte påverkad.

Städa när du kommer åt

Det duger inte att använda Grönfri någon gång då och då. Algerna far iväg.

Ligg steget före och behandla ofta. Rengör taket också. få bort mögellukt Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Växer det fast så kan det vara svårt att bli av med. På taket innebär det kanske nya takplattor medan andra ytor i hemmet kan behöva rivas ut.

Klarar du jobbet själv finns det pengar att spara

Det behöver inte vara så dyrt. Då slipper du renovera. Dessutom kan du själv klara av rengöringen med Grönfri och det innebär förstås att det blir mycket billigare att bli av med påväxt i och omkring ditt hem.