Nu är Dolce Gusto kaffekapslar äntligen här

Den som älskar cappuccino vill ha drycken ofta och inte bara på restaurang till dyra pengar. Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du alltid göra en härlig cappuccino hemma. Du lär dig hur du ska göra.

kapslar

Alla har ju vatten hemma och det är vad som behövs. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Kul är det också.

Så använder du Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Läs instruktionerna. Du kan köpa andra varianter online. Kapslarna måste vara till rätt maskin.

När du har kontrollerat allting så är det bara att trycka på knappen. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Vill du göra kalla drycker så måste du slå om inställningarna.

Det blir inte mycket sopor av en kapsel. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Ta en till i annat fall.

Vad är en Cappuccino maskin?

Cappuccino maskin kan användas för det men den är inte anpassad specifikt för det. Denna maskin använder bara kapseln och inget annat. Mjölken följer med.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Smakupplevelsen är en helt annan.

Här köper du maskinen. kapslar

De flesta aromer kan köpas i förpackningsformat nuförtiden. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Slarva inte utan kolla noga. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Köp efter kvalitet och inte efter lägstapris när du går och letar i afffären. Men du bör kunna hitta kaffe med hög kvalitet och god smak till din kapsel kaffemaskin.