Nu finns äntligen sko lukt spray

Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Du känner säkert någon som drabbats.

Så får du bort lukten

få

Skor är inte så enkla att tvätta då kan det vara bra att använda sig av denna metod istället. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Dessa tar bort all lukt. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Hos allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen och Svettluktsdödaren. Du även köpa sprayer som är anpassade till golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull fungerar bra. Bomullsstrumpor är bättre för foten generellt.

Fa bort fotsvett från tygskor

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men färgen kan bli ljusare.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den fungerar faktiskt som deo också. Eliminerar svettlukt i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Kontrollera det då och då. Behandla när det luktar.

Behandla innan lukten blir för intensiv. doftborttagare Annars luktar det lätt för mycket. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Du vill ju inte lukta på gymmet.