Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. De flesta gillar sockerdricka. Du kan hälla det i bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

sodastream

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. En dryck med smak av Sverige. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Det är en lättsam dryck. Köper du på flaska kan den bli söt. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Prova också Aromhusets egen serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Det resterande är inga konstigheter. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Men så måste det inte vara.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. sockerfri sockerdricka Socker är inte heller farligt. Det bero på hur mycket du får i dig. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Tänk på detta när du serverar

Tänk på att mycket handlar om presentation. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Servera i fristående glas.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Prova och anpassa vartefter. Krydda gärna till det.

Smaken går väl ihop med citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det livar upp lite extra.