Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men det är inget att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Säg ajöss till dålig lukt.

luktborttagare

allt-fraktfritt.säljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Spray ett lager. Det är det enda som behövs. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. doftborttagare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Även fötterna måste tas om hand. Glöm inte att tvätta fötterna. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.