Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Spruta på ett lager. Det behövs inte mer. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Byt strumpor ofta. Prova att byta varje 24 timmar. ta bort kattkiss doft Vissa byter till och med oftare. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.