Så kan du få bort svettlukt från kläder som du behöver

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Du behöver inte längre förstöra kläderna i tvättmaskinen. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Svettluktsdödaren är främst avsedd för sportkläder. Luktstopparen är även tillräckligt effektiv för att användas som deodorant. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

få

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Ta med sprayen på resan. Då du kanske ska bege dig på en sportutflykt så är det verkligen inte så dumt att kunna hantera lukt som uppstår och som kan kännas väl pinsam.

Hur vet du om det luktar svett om dina kläder?

Du kanske tycker att det är en löjlig fråga, men den är berättigad. Lukter kan vara många till antalet. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Du vill ju inte skada kläderna. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Om du tvättar fel måste du ändra på det

Vissa kläder luktar illa ändå. Kläder av syntetiska material är ett exempel. De är omöjliga att hålla fria från lukt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Ibland behöver du sköljmedel. få dän dålig lukt i lägenhet
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Så få bort svettlukt från kläder.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. En spray kan du använda snabbt och lätt och du behöver inte vänta på att kläderna torkar innan du kan använda dem. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.