Så kan du skydda dig mot coronavirus

Många är oroliga för coronavirus just nu. Hur kan du få ett riktigt gott skydd mot coronavirus på en arbetsplats? Det finns flera vägar att gå och du bör vara medveten om vad som fungerar och vad som inte gör det.

Gå inte på myten om att handsprit är ett bra skydd mot coronavirus.

handsprit

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. Det ledde i början av pandemin till att folk köpte slut på handsprit från apoteket. Som tur är fanns det bättre produkter att köpa.

Om du vill vara skyddad mot coronavirus så måste du tvätta händerna. Alkoholen är överflödig. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Många virus överlever spriten och nu finns inga bakterier som angriper dem.

Vad som är mycket värre är att alkohol torkar ut händerna. Det naturliga fetter på händerna försvinner. Då kan du få sår och hudproblem. Handsprit innehåller en massa kemiska ämnen.

Köp en vattenbaserad handsprit istället.

Köp inte mer handsprit, det behövs inte. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp handtvål, är mycket viktig oavsett om du vill undvika smitta av Corona eller något annat.

Det har aldrig varit enklare att köpa och att använda en bakteriedödande tvål

Tvätta händerna även på jobbet. Det är ju inte säkert att dina kollegor är lika noga som du. Nu måste vi ta sjukdomen på allvar.

Använd en bakteriedödande tvål då har du kommit en bra bit på vägen. desinfektinsprodukter Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Nu finns det antibakteriell spray för ytdesinfektion

Det är mycket viktigt att desinficera händerna med rätt typ av handtvål för att få ett gott skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Var extra uppmärksam när du är på jobbet.

Med en bra antibakteriell spray kan du ta hand om handtag, datormus, bord och andra ytor som du och andra på arbetsplatsen kommer i kontakt med. Alla kommer att uppskatta din insats. Spraya den bakteriedödande sprayen på toaletten eller på handtag.

Nu kan du även köpa antibakteriell handdesinfektion som spray. Bakterier och virus bara försvinner. Medlet tar bort allt coronavirus.