Tattersall Aussi Oz Lotterie

Australien innehar en en förhållandevis liten invånare på cirka 21 miljoner människor, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men av helt annorlunda skäl.

För de folk som lirar på lotteri alldenstund de vill vinna så mycket pengar som genomförbart, även om oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Länk till mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ungefär 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är enormt!

Detta var alltså för människor som önskar vinna en folksamling slantar på lotteri men de borde också vara uppmärksamma på oddsen och då antagligen de vill spela ett spel vari de är mer sannolikt att vinna (fast inte lika mycket).

Det bästa spelet för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas av internationella gäst via OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon och det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer antagligen att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis jämkning.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, oavsett som spel du väljer att spela, är att om du vinner en jackpott eller annan högvinst kan du vara anonym om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i USA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få bibehålla sin anonymitet samt integritet.

Oz Lotto är ett utav de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet att få samtliga sju siffror adekvat men också med vinster för dem som fick bara ett fåtal av de sju numren rätt.

Eftersom NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få samtliga de exakta siffrorna i en sammansättning absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar uppenbarligen mindre probabilitet än 5/34 exempelvis.
Egentligen erbjuder inga lotterier ett enkelt fason att plocka segrande sifferkombinationer.

Alla former av lotterier offererar endast alternativa sätt för en fragment av befolkningen att äga extra inkomst, men å andra sidan blir de mycket lyckliga.

Förutom Oz, är det oxå Powerball.

Powerball sägs vara exakt drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 varje dragning och det massiva priset kan även uppgå till $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy utav alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, ska det vinnande kortet inneha samtliga fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna innehar oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en del av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.