Upptäck Grönfri och Prickfri mot påväxt för ett vackert och hälsosamt hem

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Det här är medel som du kan använda för mikrobiell påväxt som får ditt hem att skifta i färg. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Det finns i 50 % blandning. Den måste dock spädas ut först.
Man kan också späda ut den 6 gånger och av 1 liter få 6 liter lösning som är lite starkare än 8% och verkar snabbare. Att spä ut lösningen är ett bra sätt att spara pengar på.

Professionella företag använder oftast 25-procentiga blandningar. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

tvätta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Du spär ut lösningen så att den inte blir för stark. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Verkningsgraden är ändå lite olika. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Kom ihåg att göra rent på frekvent basis

Det handlar om mer än om priset. ta bort mögel på trä Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Det blir fint vare gång.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Det är städning på ett nytt sätt

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.