Verkar handdesinfektionsmedel mot coronavirus?

Att vi känner skräck för den pandemi som coronaviruset står för är inte konstigt. De flesta känner någon som tillhör en riskgrupp. Det är anledning nog till att använda bra handdesinfektionsmedel som skyddar både dig och de som finns i din närhet.

Du måste skydda dig själv och andra runt om dig

Något som är viktigt att poängtera vad gäller coronaviruset är att det här är en smitta som kan passera från en person till en annan trots att ingen visar sjukdomssymtom. Sjukdomen drabbar alla på olika sätt.

Att kunna sprida smitta till de som kan dö av den är obehagligt. Tiden är mogen att tänka på handdesinfektion. HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan faktiskt begränsa smittan.

HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas i kök och badrum!

Oftast räcker inte handsprit som desinfektion. Flera virus är immuna mot handspriten. Handsprit är ingen match mot ett influensavirus. Vattenbaserad handdesinfektion kan vara ett mycket bättre alternativ.

Finns det en antiseptisk tvål i ditt kök? Bakteriedödande tvål är skonsam mot din hy. En antibakteriell tvål gör nytta hemma.

handdesinfektion

Handsprit är inte nödvändigt. smittstopp Problemet med slutförsäljningen av handsprit är inte så stort som man kan tro. Du kan klara dig mot bakterier och virus med en riktigt bra tvål som kommer att fungera utmärkt som handdesinfektionsmedel.

Många föredrar en vattenbaserad handdesinfektion.

Ett starkt medel är inte nödvändigtvis bra mot coronavirus

Alkohol dödar inte med säkerhet ett coronavirus. Om du använder handsprit så kan huden bli torr och spricka. Det händer oftast när du desinficerar händerna ofta. Det kan hända att vissa handskar ger ett bättre virusskydd än handsprit.

Det är också viktigt med god ytdesinfektion

En antibakteriell spray är bra att ha hemma. Dörrhandtag är en vanlig smittokälla. När du är utomhus kan du öppna dörrar med ärmen istället för med handen. Du kan ha på dig handskar också.

När du är hemma så kan du använda den bakteriedödande spray där. Så kan du öka ditt skydd. Se till att du har en flaska med antibakteriell spray på smarta ställen där den kommer till användning.

Glöm inte bort ytdesinfektionen. Då får du ett säkrare hem.