Yocoair spray gör livet enklare

Dålig lukt kan besvära många. Svett är en naturlig kroppslukt men den kan besvära om den uppstår i fel situationer. Luktborttagaren Yocoair spray fixar biffen och neutraliserar dålig lukt. Yocoair spray är en ny typ av luktborttagare som reducerar röklukt.

ta

Sprayen är dessutom helt naturlig. Sprayen innehåller bara mineralsalt och vatten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Om du har barn lämpar sig luktborttagaren extra väl. Våra skor och kläder kan också börja lukta om de inte tas hand om på ett korrekt sätt.

Luktstopparen spray är så mild mot huden att den kan användas som deodorant. Håller lukt borta i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Använda Yocoair spray rätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan när du tycker att det luktar illa. Du kan använda luktborttagaren för att fräscha upp luften om du vill. Därmed så fungerar den utmärkt till exempel på den lilla toaletten.

Även dina skor kan få sig en uppfräschande omgång. Så enkelt tar du bort svettlukten, genom att spraya. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Yocoair spray fräschar upp dina skor och de luktar som nya igen, utan att lämna permanenta spår på skonas material. Det är något som alla blir glada av!

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.eller i vissa sportbutiker.

Ta avstånd från dålig lukt

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? äcklig doft i tvättmaskin En del tycks tro att det är så. Men faktum är att du inte måste slänga dina favoritskor eller vänta på nästa säsong då sonen får nya träningskläder. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Du kanske har läst om andra sett. Kanske är du en av dem som lägger en bit kol i skon? Kolet kan skada dina skor. Det gäller även om du använder en påse.

Men sprayen ger inte problem. Sprayen fungerar även bra på resande fot. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En liten och behändig luktborttagare

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Ett enkelt tips är att ta bort gammalt skräp. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det kommer att förbättra upplevelsen av bilen igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.